Performanță și scalabilitate 

pentru compania ta

Ce sunt soluțiile de Big Data?

Soluțiile Big Data transformă volumele mari de date în resurse pe care le poți utiliza cu ușurință în provocările de business.

Sunt soluții care lucrează cu aceste date care se vehiculează cu viteză mare, provin din surse diverse și necesită tehnologii și metode analitice specifice pentru a fi transformate în informație utilă, deci valoare.
Fie că vorbim despre înțelegerea consumatorului, analiza în timp real a datelor, analiza riscului de fraudă sau stocarea unor volume mari de date, soluțiile Big Data sunt rapide, scalabile și sigure.

Echipa Relevance îți oferă perspectiva celor mai buni parteneri de tehnologie Big Data, precum și suport în alegerea unei astfel de companii, în funcție de obiectivele de business.

Explorarea posibilităților

Ajutăm companiile care au atât de multe date încât explorarea lor este dificilă sau chiar imposibilă printr-un Proof of Concept, pentru a crește accesibilitatea informației și a personaliza soluțiile pentru nevoile de business actuale și de viitor.

Arhitectură distribuită, de tip Always-on

Soluțiile DataStax și Cassandra folosesc mai multe servere, chiar de pe mai multe continente, fiind astfel rezistente la căderi ale rețelei și serverelor fără ca aplicațiile care folosesc bazele de date să fie afectate și să aibă timpi de nefuncționare.

Scalabilitate liniară

Cu un timp de răspuns foarte mic în general, soluțiile bazate pe Cassandra au avantajul de a se adapta rapid atunci când crește gradul de utilizare.

Big Data as a Service

Pentru companiile care preferă stocarea datelor în Cloud, în urma unei analize personalizate, echipa Relevance creează serviciul mapat pe profilul tău.

Imagine completă a interacțiunilor

Pentru departamentele de marketing și vânzări, soluțiile Big Data oferă oportunitatea de a înțelege nevoile clienților și a adapta produsele și serviciile companiei.

Susținerea creșterilor de business

Datorită arhitecturii particulare, soluțiile de Big Data cu care lucrăm oferă stabilitate, eficiență și posibilitatea de a scala folosind servere cu costuri mici.

Alte beneficii

Relevanță, personalizare, rapiditate

Echipa ta va lua deciziile de business potrivite având acces rapid la informațiile relevante din volume mari de date.

Totul personalizat pentru nevoile companiei.

Performanță de business în timp

Big Data susține modul în care compania își imaginează activitatea peste 6 luni, 1 an sau mai mult și cum se pregătește să facă față provocărilor lumii de mâine.

Sustenabilitate și siguranță

DataStax Enterprise, suita comerciala completă ce are ca bază Apache Cassandra, oferă companiilor posibilitatea să construiască și să gestioneze soluții complexe, cu un grad ridicat de securitate și fiabilitate.

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții