Căutarea potrivită

în contextul potrivit

Orice ai vrea să afli despre suita Elastic, consultanții noștri sunt pregătiți să îți răspundă.

Ce este?

Elastic este una dintre cele mai populare platforme open-source care lucrează cu date structurate și nestructurate, ce devin utilizabile în timp real. Aplicațiile din framework se bazează pe funcții de căutare, vizualizare, analiză și monitorizare a datelor din orice sursă, în orice formă.

Alege Elastic pentru:

Căutare personalizată

‣ Căutare rapidă pentru date enterprise

‣ Căutare rapidă în site-ul companiei

‣ Căutare rapidă în spațiile de lucru dedicate

‣ Monitorizare eficientă

Monitorizare Eficientă

‣ Monitorizarea performanței (APM)

‣ Monitorizarea și centralizarea log-urilor

‣ Centralizarea și analiza metricilor din surse multiple

Securitate Sporită

‣ Protecție completă pentru tot sistemul cu Elastic Endpoint Security

‣ Securitatea informației și management de risc cu SIEM, soluția rapidă și scalabilă din suita Elastic

Suita Elastic

Tehnologie pentru contextul tău

elasticsearch

Elestic Search stochează, caută și analizează date la scară largă, la nivelul întregii organizații sau și mai departe folosind un motor de căutare bazat pe JSON

kibana

 Kibana îți permite să vizualizezi și să explorezi datele din diverse surse, cu ajutorul unui motor foarte rapid de construire și analiză de dashboarduri și vizualizări.

logstash

Cu Logstash, centralizezi, stochezi și transformi datele. Logstash ingerează simultan datele din multiple surse, le transformă și apoi le trimite în stash-ul selectat.

beats

Beats este platforma cu ajutorul căreia trimiți un tip de date cu scop unic, de la sute sau chiar mii de mașini și sisteme către Elasticsearch sau Logstash.

Simplifică Procese

Aplicațiile Elastic sunt orientate către rezolvarea eficientă de probleme. Găsești, vizualizezi și analizezi datele de care ai nevoie atunci când ai nevoie, indiferent de volum sau de surse. Astfel, Elastic contribuie la optimizarea proceselor decizionale, printr-o agilitate demnă de cele mai înalte standarde digitale.

Soluții Personalizate

Faptul că este o platformă open-source înseamnă din start libertatea de a transforma orice soluție standard într-una adaptată pentru business-ul partenerului nostru. În funcție de provocare, Elastic e la îndemână pentru a construi soluția optimă.

Conferă Scalabilitate

Elastic e simplu de folosit și potrivit pentru a duce explorarea la un nivel și mai profund. Extinderea funcționalităților pe un volum mai mare de date, pe arie geografică mai întinsă, pe un număr mai mare de utilizatori e un beneficiu important în orice companie care își dorește îmbunătățirea productivității.

Elastic și Relevance

Parteneriatul nostru cu Elastic a venit ca răspuns firesc la cerințele companiilor în cautarea de soluții scalabile, real time, pentru utilizarea datelor structurate și nestructurate, din toate sursele.

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții