Control total 

asupra modelării datelor tale

Ce este?

NodeGraph este o platformă de data intelligence pentru Qlik și alte soluții de Business Intelligence, care îi ajută pe utilizatori să vizualizeze, să înțeleagă în profunzime și să scaleze modelele de date într-o manieră intuitivă.

Alege Nodegraph pentru:

Trasabilitate a datelor potrivite

‣ Funcționalitatea data lineage înseamnă control de la un capăt la celalalt, la nivelul fiecărui câmp de date, ca să poți face cu ușurință o analiză de impact.

Calitate sportită a datelor

‣ Prin trasarea originilor și acțiunilor asupra datelor organizației, controlezi calitatea informației pentru rezultate optime.

Testare constantă

‣ NodeGraph Data Quality Manager are funcționalități de testare automatizată, ca sa poți vedea că datele sunt prelucrate într-un mod agil, transparent și scalabil.

Alte beneficii

Automatizare extinsă în platforma relevantă

Cu Nodegraph poți genera automat documentație, testa automat date și automatiza trasabilitatea datelor tale.

Legături colaborative

O platformă intuitivă ce permite colaborare rapidă la nivelul întregii companii prin funcționalitățile de share și distribuție.

Guvernanța datelor

Guvernarea datelor simplificată prin Dependency Explorer. Poți analiza datele din platforma de BI de la sursă până la utilizatorul final.

Transparența legăturilor

Descoperi cu ușurință ce este dincolo de metadatele organizației: cum au fost create, când au fost utilizate și cum, cine le-a transformat etc. 

Imagine completă a interacțiunilor

O varietate de add-ons pentru aprofundarea datelor: NPrinting, extensii de Qlik Sense, un motor specializat pentru documentație, scheduler etc. 

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții