hipas.infoanadolu casinobetistbetturkey girişbetebettwitch viewer bot 3 Beneficii majore ale unei soluții bune de Data Warehouse - Relevance

Gestionarea volumelor de date reprezintă o provocare constantă, în special pentru companiile care coordonează operațiuni în piețe multiple, cu aplicații diverse, cu echipe variate, game largi de produse și culturi diferite.

În plus, bunul mers al unei organizații depinde, în mare măsură, de utilizarea cunoașterii colective, pe niveluri diferite ale unei companii, indiferent de dimensiunile sale.

Data Warehouse (DWH) reprezintă soluția solidă de business, astfel încât datele și acea cunoaștere colectivă să fie gestionate corespunzător și să ofere informații relevante pentru decizii corecte și la timp.

O soluție DWH preia datele brute din diversele baze de date ale unei companii, le prelucrează și apoi le stochează sub o nouă formă, mai apropiată de necesitățile oamenilor de business.

Cu alte cuvinte, o soluție DWH rezolvă problema blocării datelor tranzacționale, integrează date din surse multiple pentru a avea o imagine de ansamblu actuală și în timp real, păstrează istoricul datelor și rearanjează datele în așa fel încât să fie ușor de înțeles și folosit de utilizatorii non-tehnici.

Suita de beneficii nu se oprește aici, motiv pentru care studiile arată că anul 2019 este anul în care DWH devine o prioritate pentru organizații, tocmai pentru a avea un avantaj într-o piață saturată și hipercompetitivă.

De ce ai nevoie de o soluție DWH la nivel de companie?

O singură versiune de adevăr prin optimizarea integrărilor de date

O platformă DWH, sincronizată cu soluțiile de business intelligence și ERP-urile folosite în cadrul companiei, aduce claritate și viteză în procesarea datelor, astfel încât echipele non-tehnice să înțeleagă cum stau prin raportare la obiectivele de business.

Punctele oarbe și blocajele de date sau datele incomplete sunt mai ușor de depistat, iar echipele pot vedea foarte bine ce lipsește și ce trebuie făcut pentru a remedia situații de business, a crește profitabilitatea etc.

Creșterea calității și consistenței datelor

Pare ceva minor, însă datele incomplete sau datele neactualizate conduc la decizii ce se pot dovedi catastrofale pentru un business. O soluție de DWH asigură calitatea crescută a datelor și consistența acestora, tocmai pentru că sunt aduse din surse variate în platformă și pot fi monitorizate corespunzător.
În plus, există un ”drum” al datelor, astfel încât să ai viziunea de ansamblu atât în timp real, cât și pe durate mari de timp, ceea ce ajută la forecasting și înțelegerea status-ului unui business în evoluție.

Rapoarte flexibile și analiză interactivă

Raportarea corectă este vitală pentru orice business sănătos. Soluția DWH este un fundament pe care utilizatorii pot genera rapoarte complexe și pot analiza interactiv datele, mutându-se de pe o variabilă pe alta (date anuale, date lunare, date de client sau de produs etc.).

De asemenea, o soluție DWH permite ”pregătirea” variabilelor și automatizarea colectării lor, ceea ce se traduce în date ordonate rapid și ușor, ce pot fi accesate de utilizatori pentru rapoarte variate. Asta înseamnă, la nivel operațional, o creștere a vitezei de reacție și o îmbunătățire a fluxurilor, procedurilor etc.

Înțelegem foarte bine avantajele de mai sus și nevoia clienților de a-și ordona pentru a controla datele și am folosit cei 15 ani de experiență pentru a dezvolta o soluție proprie de DWH, RLV DWH Framework cu două opțiuni disponibile, Clasic și Express.

 

Ai nevoie de mai multe detalii sau de un demo? Contactează echipa Relevance.

 

Dă-ne un semn la salut@relevance.ro sau direct, la 0723 507 060.

Cu bine,
Echipa Relevance

📧 salut@relevance.ro
☎️ +40.723.50.70.60