Framework personalizat

Facilitează prelucrarea datelor din surse variate

DWH în stil Relevance

O soluție Data Warehouse (DWH) facilitează prelucrarea datelor din surse variate într-o singură platformă și un singur format, cel preferat de companie.

Am dezvoltat un sistem de metadate care automatizează procesul, ceea ce înseamnă timp câștigat și o prelucrare optimă a datelor.
Acest framework este o soluție DWH eficientă, care se poate implementa mai repede, fiind în același timp suficient de flexibilă, așa încât să se poată adapta cerințelor de business.

În plus, acest framework personalizat include date de curs valutar, Google Analytics, Facebook Insights etc. pentru un ROI cu sens.

Beneficii cu RLV DWH Framework

Interogări rapide, decizii eficiente

Framework-ul DWH dezvoltat de noi înseamnă pentru business-ul tău interogări rapide, timpi eficienți de obținere a rezultatelor dorite și soluții relevante, inclusiv pentru interogările ce includ date complexe.

Totodată, există un istoric al datelor în platformă, pentru eficientizarea proceselor operaționale.

Viteză crescută de implementare 

RLV DWH Framework este o suită de instrumente pregătite să facă implementările DWH mai rapide și mai ușor de administrat ulterior.

Soluția este dezvoltată pentru a accelera implementarea unei soluții Data Warehouse pentru platformele bazate pe tehnologia Microsoft SQL.

Caracteristici principale pentru un workflow eficient:

  • Prelucrarea datelor se face pe baza structurilor de metadate
  • Crearea segmentelor de date actualizate sau adăugate de la ultima actualizare
  • Aplicarea segmentelor actualizate asupra tuturor surselor de date
  • Monitorizarea proceselor de procesare a datelor si alertarea pe email

Automatizare

Extrage automat datele din surse multiple și chiar le poate aduce incremental, dacă sursele de date permit acest lucru.

Date constant actualizate si sincronizate

Aplică foarte rapid modificările asupra tuturor datelor ce necesită actualizare, ca urmare a unei schimbări în oricare dintre sursele de date.

Sistem de metadate integrat

Toate operațiile se fac sub comanda unui sistem de metadate. Prin urmare, nu mai sunt necesare cunoștințe avansate de SQL pentru a scrie cod, ci doar informații și descrieri.

Astfel, pentru adăugarea unei surse de date sau pentru o prelucrare nouă de date este nevoie doar de introducerea informației metadata corespunzătoare.

Iar prelucrările de date se realizează imediat, mergând până la calculul tabelelor finale necesare raportării.

Analize și rapoarte aproape în timp real

În cazul în care aveți nevoie de analize și rapoarte aproape în timp real, se poate implementa o soluție bazată pe RLV DWH Framework Express. Aceasta susține colectarea de date din surse multiple la intervale foarte mici de timp, de obicei de ordinul secundelor.

Modificări sincronizate în timpi record

Modificările surselor de date sunt aplicate apoi pe toate tabelele finale. Scopul RLV DWH Framework Express este ca raportul actualizat să poată ajunge cât mai repede la cei care pot să acționeze pe baza acelor date calculate și să poată lua decizii în mod optim. În acest fel, transformăm datele primare în date finale, în timpi record în cursul aceleași zile.

Versiuni disponibile:

RLV Framework Clasic

‣ Accelerează implementarea unei soluții Data Warehouse pentru platformele bazate pe tehnologia Microsoft SQL

‣ Aplică foarte rapid modificările asupra tuturor datelor ce necesită actualizare, după fiecare modificare în oricare dintre sursele de date

‣ Sistem metadate: coordonează ce se extrage, cum se extrage, cum se prelucrează

 

RLV Framework Express

Analize și rapoarte aproape în timp real

‣Colectarea de date din surse multiple la intervale foarte mici de timp, de obicei de ordinul secundelor

Scopul RLV DWH Framework Express este ca raportul actualizat să ajungă cât mai repede la oamenii care au nevoie să acționeze pe baza acelor date calculate ca să poată acționa rapid.

 

Ce este o soluție de DWH?

Data Warehouse, pe scurt DWH, reprezintă o soluție ce înglobează datele unei organizații și date externe relevante, extrase din surse variate, curățate și agregate la diferite niveluri pentru a susține consolidarea datelor, raportarea și luarea unor decizii de business eficiente.

O astfel de soluție se folosește pentru a corela date de business și acele insights care să ducă la performanța organizațională dorită.

Cum funcționează?

O soluție DWH preia datele brute din diversele baze de date ale unei companii, le prelucrează și apoi le stochează sub o nouă formă, mai apropiată de nevoile de business ale companiei (echipe, departamente etc.).

Valoarea adăugată

Surse multiple, date într-un singur format

DWH te ajută să modelezi volume mari de date din surse multiple, care au formate diferite de extragere, coagulându-le într-o formulă centralizată, care răspunde nevoilor specifice de business și care eficientizează apoi raportarea (zona de business intelligence) și luarea deciziilor profitabile.

Povești de succes:  studiu de Danone

Descoperă ce poate face o soluție Data Warehouse pentru contextul tău specific!

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

Povești de succes

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții