Studiu de caz – ING ROMÂNIA

Cu solutia QlikView implementată de Relevance, ING Bank dispune acum de acces la informații mult mai detaliate despre operațiunile sale

Industrie: GESTIUNEA ȘI RECICLAREA DEȘEURILOR

Automatizarea prelucrării datelor unui model complex de business al celor 6 companii într-o soluție de Data Warehouse; Obținerea unor analize și rapoarte de business detaliate la nivelul fiecărei companii, dar și la nivel de grup prin luarea în considerare a tranzacțiilor ICO (interccompany), cu Qlik.

Industrie: DISTRIBUŢIE PRODUSE DE LARG CONSUM

Implementarea unei soluții de BI care să eficientizeze prelucrarea datelor din surse multiple pentru marketing și vânzări. Rapoarte de vânzări actualizate zilnic, la un click distanță Acces rapid la informații pentru echipa de marketing și sales Export rapid în Excel a raportărilor Qlik.

Industrie: PRODUCŢIE ȘI DISTRIBUŢIE LACTATE

Implementarea unui mix de soluții de DWH și BI care să permită conducerea eficientă și în timp real a afacerilor din toate țările regiunii, în contextul uniformizării sistemelor de lucru în zona de analiză și raportare la nivelul grupului, în paralel cu implementarea unei noi soluții SAP.

Industrie: SERVICII BANCARE

Cu solutia QlikView implementata de Relevance, ING Bank dispune acum de acces la informatii mult mai detaliate despre operatiunile sale, permitandu-i astfel sa ia deciziile necesare pentru imbunatatirea performantei generale a companiei.

Industrie: PRODUCĂTOR DE MOTOARE ELECTRICE

Solutia QlikView oferita de Relevance a fost implementata in toate cele 8 societati ale Electroprecizia si este utilizata de top management si de persoanele cheie din principalele departamente – Financiar, Vanzari, Aprovizionare, Marketing si Logistica.

Industrie: PRODUCĂTOR DE MEZELURI

Implementarea unei soluții care să permită analiza unor volume mari de date și o flexibilitate sporită în distribuirea analizelor potrivite către utilizator, rapid, într-un context economic cel puțin provocator, acoperind toate ariile de business din companie.

Contactează echipa

Află mai multe despre serviciile Relevance chiar de la noi.

 

Termeni și condiții

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante