hipas.infoanadolu casinobetistbetturkey girişbetebettwitch viewer bot Studii de caz - Relevance

Studiu de caz – ING ROMÂNIA

Cu solutia QlikView implementată de Relevance, ING Bank dispune acum de acces la informații mult mai detaliate despre operațiunile sale

Industrie: FURNIZOR DE SOLUŢII DE PLĂŢI ELECTRONICE

Pe măsură ce SelfPay continuă să utilizeze platforma de business intelligence în profunzime, o nouă nevoie trebuia rezolvată: expunerea datelor din Qlik către persoanele implicate. KPImailer continua eficientizarea procesulor de business care să susțină eforturile de raportare din interiorul echipei către parteneri, oameni de vânzări, marketing, retaileri. 

Industrie: FURNIZOR DE SOLUŢII DE PLĂŢI ELECTRONICE

Volum mare de date de analizat și timpi lungi de procesare.

SelfPay a implementat soluția de business intelligence, Qlik Sense, ca răspuns la nevoia de a agrega datele din teren (peste 1.2 milioane de tranzacții, lunar, 170 de servicii și peste 5.700 de Stații de Plata) în timp real. 

Industrie: PRODUCŢIE ȘI DISTRIBUŢIE LACTATE

Implementarea unui mix de soluții de DWH și BI.

Rezultatul asigură conducerea eficientă și în timp real a afacerilor din toate țările regiunii, în contextul uniformizării sistemelor de lucru în zona de analiză și raportare la nivelul grupului, în paralel cu implementarea unei noi soluții SAP.

Industrie: GESTIUNEA ȘI RECICLAREA DEȘEURILOR

Automatizarea prelucrării datelor unui model complex de business al celor 6 companii într-o soluție de Data Warehouse; Obținerea unor analize și rapoarte de business detaliate la nivelul fiecărei companii, dar și la nivel de grup prin luarea în considerare a tranzacțiilor ICO (interccompany), cu Qlik.

Industrie: DISTRIBUŢIE PRODUSE DE LARG CONSUM

Implementarea unei soluții de BI care să eficientizeze prelucrarea datelor din surse multiple pentru marketing și vânzări. Rapoarte de vânzări actualizate zilnic, la un click distanță Acces rapid la informații pentru echipa de marketing și sales Export rapid în Excel a raportărilor Qlik.

Industrie: PLATFORMĂ DE E-COMMERCE PENTRU
PRODUSE VESTIMENTARE ȘI ACCESORII

Implementarea soluțiilor RLV DWH Framework și Qlik Sense.

Obținerea, curățarea și agregarea datelor necesare unui business de e-commerce din mai multe surse: Facebook Ads, Google Analytics, AdWords, stocuri online etc.

Industrie: SERVICII BANCARE

Cu solutia QlikView implementata de Relevance, ING Bank dispune acum de acces la informatii mult mai detaliate despre operatiunile sale, permitandu-i astfel sa ia deciziile necesare pentru imbunatatirea performantei generale a companiei.

Industrie: PRODUCĂTOR DE MOTOARE ELECTRICE

Soluția QlikView oferită de către Relevance a fost implementată in toate cele 8 societăți ale Electroprecizia si este utilizată de către top management si de către persoanele cheie din Financiar, Vânzări, Aprovizionare, Marketing si Logistica.

Industrie: PRODUCĂTOR DE MEZELURI

Implementarea unei soluții care să permită analiza unor volume mari de date și o flexibilitate sporită în distribuirea analizelor potrivite către utilizator, rapid, într-un context economic cel puțin provocator, acoperind toate ariile de business din companie.

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

Povești de succes