Distribuție avansată de rapoarte

Distribuție avansată de rapoarte dinamice

Ce este?

Soluție complexă pentru raportare, prin Qlik NPrinting rapoartele potrivite ajung la oamenii potriviți, la momentul potrivit.

Qlik NPrinting ajută la crearea template-urilor de raportare, le generează automat pe baza unui program prestabilit și le distribuie direct pe mail și/sau într-un portal de unde utilizatorii le pot descărca. Datele din rapoarte sunt filtrate astfel încât fiecare utilizator să primească doar informațiile relevante pentru el.

NPRINTING

Alege Qlik NPrinting pentru:

O varietate de rapoarte, o singură platformă

‣ Qlik NPrinting dezvoltă rapoarte integrate din surse diferite, în cele mai populare formate, personalizate după preferințe vizuale și nevoi de business.

Scalabilitate în raportare

 

‣ Vizualizare adaptată fiecărui client (inclusiv input ușor de accesat din platformele QlikView și Qlik Sense), date securizate, disponibile în timp real și livrare multichannel, pentru ca fiecare utilizator să primească rapoartele în mediul folosit.

Accesibilitate sporită

 

‣ Qlik NPrinting poate fi utilizat atât pentru informarea oamenilor din companie, cât și a beneficiarilor din afara companiei, cum ar fi furnizori sau alți parteneri de afaceri.

Beneficiile Qlik NPrinting

Formate multiple

Utilizatorii pot crea rapid și ușor rapoartele de care au nevoie, în formatele MS Office populare, precum PowerPoint, Excel sau Word, folosind date și vizualizari din Qlik Sense și QlikView.

Centralizare

Graficele și tabelele din mai multe aplicații Qlik Sense și QlikView se pot combina într-un singur raport.

Caracteristicile avansate de formatare și personalizare

Caracteristicile avansate de formatare și personalizare asigură un nivel ridicat de impact și detaliu al rapoartelor.

Utilizarea rapoartelor

Rapoartele pot fi programate central sau redate condiționat, generate cu informații filtrate personalizat pentru utilizator și livrate prin e-mail, salvare locală sau web.

Drag-and-Drop

Simplitatea funcției drag-and-drop permite crearea ușoară a documentelor Office din tabele, diagrame și obiecte existente.

NewsStand

Noul portal NewsStand permite utilizatorilor să caute și să navigheze prin rapoarte, să vizualizeze versiuni vechi (arhive) și să stabilească programe de livrare într-un mediu self-service sigur.

Acces interfață

Utilizatorii pot accesa caracteristici de tip developer, de administrare și raportare, printr-o interfață web nouă.

Gestionare la nivel de server

Organizațiile pot gestiona utilizatori și instalări la nivel de server, eliminând limitările clienților developer autonomi.

Astfel, developerii pot gestiona și securiza mai ușor medii multi-developer, iar utilizatorii pot accesa cu ușurință clientul și portalul de raportare fără a trebui să instaleze un alt software.

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții