Relevance Tech.

Dezvoltare Software Personalizată

Specializați în crearea de soluții personalizate, transformăm provocările unice ale unei companii în aplicații software inovatoare, eficiente și scalabile.

Dezvoltate pentru a automatiza și optimiza procese, cum ar fi gestionarea stocurilor, resurselor umane, relațiilor cu clienții, proceselor financiare și multe altele, aceste aplicații sunt proiectate, personalizate și adaptate fiecărei nevoi de business.

Digitalizare. Automatizare. Eficientizare.

Optimizare

Îmbunătățirea productivității, reducerea costurilor, optimizarea proceselor operaționale și avantaj competitiv.

Accesibilitate

Acces rapid la informații prin implementarea unei interfețe personalizate care satisface nevoile unice ale fiecărei companii.

Automatizare

Automatizarea sarcinilor repetitive, eliminarea erorilor umane pentru valorificarea timpului disponibil.

Comunicare 

Îmbunătățirea comunicării și colaborării între departamente și echipe pentru a putea acționa la timp.

Abordarea Provocărilor Esențiale de Business

Integrare

Elimina ineficiența prin soluții personalizate de integrare, pentru o gestionare mai eficientă a datelor și optimizarea fluxurilor de lucru.

Management

Soluții personalizate avansate pentru organizarea, gestionarea și analiză datelor, pentru a susține deciziile strategice.

Funcționalitate

Modernizarea sistemelor existente, dar îngreunate, la standardele actuale, păstrând funcționalitățile esențiale și îmbunătățind flexibilitatea și scalabilitatea.

Utilizare

Elimină provocările tehnice, ajutându-te de un design prietenos și utilizare simplificată, aliniate nevoilor tale.

Gestionare corectă. Decizii benefice. 

 

Oricare ar fi tipul aplicației pe care ți-o dorești, cea potrivită este aceea care răspunde nevoilor tale. De aceea, este foarte important pentru început să înțelegem nevoile fiecărui business și să le transpunem în acțiuni cu rezultate benefice. Pentru că ne plac provocările, am dezvoltat cu succes aplicații pentru clienți din diferite industrii: producție, servicii, banking, social services & government, healthcare și nu numai.

La Relevance puteți cunoaște o echipă de dezvoltare bine pregătită, gata să lucreze strâns cu specialiști din alte domenii pentru a asigura livrarea unei soluții potrivite.

 

Tehnologii utilizate:

 

  • Back-end: ASP NET Core (. NET 8)
  • Frond-end: VueJS, Angular, Blazor Webassembly, Blazor Server
  • aplicații desktop & framework multi-platforma: NET MAUI, Mac, Android, IOS, Windows
  • aplicații mobile: React Native
 
 

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

În contextul unui număr mare de surse de date brute, construirea rapoartelor de care ai nevoie poate deveni o provocare. În întâmpinarea acestei provocări, noi am ales să aprofundăm soluțiile de Business Intelligence Qlik și Microsoft, care te ajută să răspunzi clar întrebărilor legate de activitatea ta.

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții