Ce înseamnă un parteneriat relevant
cu echipa Relevance?

Parteneri de tehnologie și Parteneri de implementare

Suntem pasionați de soluțiile software inovatoare, care transformă datele brute în informație valoroasă pentru companii!

Răspundem constant la provocările variate de business — de la volume mari de date, la optimizarea analizei de date structurate și nestructurare, din surse multiple, la răspunsuri în timp real, cu standarde înalte de securitate.

De aceea continuăm să alegem parteneri pe măsură:

Parteneri de Tehnologie:

Încă de la început, am ales Qlik, o soluție suedeză de Business Intelligence care de zece ani este lider între Soluțiile de Business Intelligence și Analitycs.

Am continuat să aducem tehnologie de top în proiectele noastre, motivați de provocările companiilor, iar acum lista tehnologiilor pe care le oferim include:

Qlik

Platforma de Business Intelligence care te ajută să înțelegi imaginea de ansamblu a activității tale, să monitorizezi și să analizezi indicatori de performanță precum: creșterea vânzărilor, scăderea costurilor, creșterea productivității.

Microsoft

Suita de aplicații a Microsoft ne permite procesarea datelor și modelarea lor așa încât să poată fi disponibile altor aplicații de business.

Elastic

Este o suită de aplicații de tip Big Data, care poate stoca și accesa volume mari de date cu viteză ridicată, pregătită pentru diverse soluții de personalizare, căutare, analiză complexă a datelor și altele.

DataStax

Una dintre cele mai populare platforme open-source care lucrează cu date structurate și nestructurate, acestea devenind utilizabile în timp real. Aplicațiile dezvoltate se bazează pe funcții de căutare, vizualizare, analiză și monitorizare a datelor din orice sursă în orice format.

K4 Analitycs

Soluție marca KT Labs, oferă o abordare agilă și disruptivă pentru lumile Corporate Performance Management și GIS. Cu o abordare modulară, extinde perfect platforma Qlik (QlikView, Qlik Sense). Utilă în construirea și implementarea aplicațiilor de planificare rapidă, cu o fracțiune din timpul și costurile impuse de alte produse.

Nodegraph

Platforma de data intelligence pentru Qlik și alte soluții de Business Intelligence, oferă control total asupra modelării datelor companiei. Îi ajută pe utilizatori să vizualizeze, să înțeleagă în profunzime și să scaleze modelele de date existente într-o manieră intuitivă.

Parteneri de Implementare

Pe lângă expertiza tehnologică, adăugăm valoarea umană. Dezvoltăm cu succes parteneriate strategice și continuăm în direcția flexibilității, eficienței și înțelegerii reale a clientului cu dezvoltarea de aplicații proprii Relevance.

Beneficiile programului Parteneriat RLV:

  • Dezvoltarea unor proiecte outsourced cu succes
  • Extinderea capabilităților companiei pentru soluții complexe de BI și DWH
  • Performanță și scalabilitate.

Dacă vreți să descoperiți mai multe despre tehnologia proprietary și în ce feluri o puteți accesa, contactați-ne pentru mai multe detalii despre beneficiile parteneriatului de implementare: 

Ce înseamnă un parteneriat relevant cu echipa Relevance?

Înainte de a lua o decizie, descoperă modul în care abordăm un proiect nou, pas cu pas:

1. O primă întâlnire de cunoaștere

Oamenii contează în fiecare pas! Facem o videoconferință pentru ca tu să îi cunoști pe cei din echipa Relevance care se vor ocupa de proiectul companiei tale.

2. Identificăm interesele comune

Ce așteptări ai de la acest parteneriat? Cu ce te putem ajuta în mod particular? Îți oferim toate răspunsurile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită.

3. Viziune integrată, pas cu pas

Suntem confortabili cu pași mici la începutul parteneriatului, dar avem capacitatea de a scala, dacă e nevoie. 

4. Stabilim metoda de lucru

Odată ce am stabilit toate detaliile parteneriatului nostru, e timpul să dăm start.

Ai vrea să începem cu un proiect demo?

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții