Platforma completă

pentru descoperire

Transformă datele în cele mai bune rezultate de business 

Ce este?

Qlik este platforma de Business Intelligence lider în studiile de specialitate, care te ajută să înțelegi imaginea de ansamblu a activității tale.

Folosind suita Qlik, poți monitoriza și analiza indicatori de performanță precum: creșterea vânzărilor, scăderea costurilor sau creșterea productivității, astfel încât să răspunzi cu succes tuturor provocărilor de business.

Alege Qlik pentru:

E ușor de
folosit

Qlik are o interfață prietenoasă care oferă oricui posibilitatea de a da sens datelor de care dispune.

Productivitate

 

Folosind Qlik reduci timpul și costurile de analiză și raportare, sporind în același timp calitatea rezultatelor.

Decizii
informate

Soluția Qlik transformă datele în informații valoroase necesare procesului decizional, care alături de o intuiție bună de business, asigură succesul.

Suita Qlik

Tehnologie pentru contextul tău

Qlik Sense

Qlik Sense este o platformă integrală de data analytics care dă tonul standardelor de performanță pentru viitorul analizei.

Explorezi toate datele de care dispui și împărtășești rezultatele într-un mod vizual și simplu de înțeles.

QlikView

QlikView reprezintă un instrument de management eficient care permite realizarea unei largi arii de analize care te ajută să valorifici informațiile de care dispui într-un context integrat.

Qlik NPrinting

Cu Qlik NPrinting datele din rapoarte sunt filtrate astfel încât fiecare utilizator să primească doar informațiile relevante pentru el.

Template-urile rapoartelor sunt generate automat și sunt distribuite direct pe mail și/sau într-un portal, de unde utilizatorii le pot descărca. 

Qlik GeoAnalytics

Prin Qlik GeoAnalytics utilizatorii pot adăuga ușor hărți pe aplicațiile personale, cu verificare automată a datelor geo, pentru aflarea informațiilor spațiale de importanță crucială, apoi le pot suprapune peste diferite vizualizări pentru a afla întregul context al datelor.

Capabilități de top 

Self-Service
Gestionează, combină, încarcă, vizualizează și explorează cu ușurință datele (oricât de mari) — complet în controlul tău.

Dashboards
Creează, distribuie și colaborează cu ajutorul unor dashboard-uri interactive, robuste, care susțin activitatea la nivel organizațional.

Analiză asociativă (Search & Conversational Analytics)
Descoperă informații noi prin limbaj natural (augmentat prin NLP & NLG) și oferă tuturor utilizatorilor o metodă rapidă de a pune întrebările potrivite (a interoga datele) pentru business.

Aplicații personalizate, complet integrate
Dezvoltă rapid aplicații custom și noi forme de vizualizare a datelor sau integrează componenta de analytics în aplicațiile tale operaționale, cu ajutorul API-urilor open.

Rapoarte augmentate
Creează rapid și distribuie rapoarte augmentate vizual, în baza datelor complexe și analizelor din Qlik Sense și QlikView — totul într-o platformă eficientă.

Alerte smart
Alertele sofisticate, bazate pe datele din Qlik Sense ajută utilizatorii să treacă la acțiune rapid, pentru a lua deciziile relevante.

Versiune mobilă
Cu un design optimizat pentru mobil (iOS și Android), poți crea sau explora analize de date într-un mod interactiv, integrându-le cu cele mai bune soluții de tip Enterprise Mobility Management (EMM).

GeoAnalytics
Cu analize complexe la nivel spațial și hărți granulare, poți lua decizii bazate pe fiecare loc important pentru business.

Transformă datele în cele mai bune rezultate de business

DE CE Qlik?

Integrarea eficientă a datelor

Transformă datele brute în informații relevante

Cu soluțiile centrate pe DataOps, Qlik te ajută să dezvolți infrastructura de date necesară pentru analiză aproape în timp real, accelerându-i valoarea de business. Eliberează datele din containerele lor și acoperă punctele oarbe!

Data Analytics

Transformă datele în input pentru decizii profitabile

Platforma completă de BI îți susține organizația cu fiecare decizie — totul bazat pe date relevante, acționabile, aduse din surse multiple. Ușor de vizualizat, ușor de descoperit.

Data Literacy

Creează o cultură centrată pe date

Folosește expertiza Qlik pentru a-ți optimiza valoarea datelor la nivel organizațional — o cultură centrată pe date este o cultură mereu gata de a depăși probleme complexe de business.

  • Peste 25 de ani de leadership în Date și Analytics
  • Fondată în 1993, în Lund (Suedia)
  • Peste 2000 de angajați la nivel global
  • Birouri centrale în Pennsylvania, USA
  • +50.000 clienți în +100 țări
  • +1700 de parteneri de tehnologii, soluții, implementare etc.

Qlik și Relevance

Încă de la început am ales Qlik, o soluție suedeză de Business Intelligence, devenind primul partener Qlik din România.

Experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului ne-a învățat că, dincolo de date, fiecare business are propriul context care trebuie explorat pentru rezultate maxime.

Astfel, pe lângă expertiza tehnologică, noi adăugăm valoarea umană, ne-am dezvoltat în direcția flexibilității, a eficienței și a înțelegerii reale a clientului.

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții