Analiză de date

și Business Discovery

Ce este?

Analiza de date așa cum o știm acum a început cu QlikView, prin tehnologia asociativă in-memory și puterea de inovație a companiei Qlik.

Noi am început povestea Qlik în România încă din 2004, când am devenit parteneri. De atunci, peste 100 de companii au implementat împreună cu echipa Relevance și au utilizat cu succes soluția QlikView.

VIEW

De la QlikView la Qlik Sense — o evoluție de succes

Cu motorul de generație nouă, Qlik Analytics Engine, Qlik a revoluționat soluțiile de business intelligence — atât QlikView, cât și mai noul și mai modernul Qlik Sense. Deși rămâne dedicat în continuare zecilor de mii de clienți globali care utilizează QlikView, Qlik face pas cu pas tranziția către o nouă epocă, punând astăzi mai mult accent pe Qlik Sense.

Suport și consultanță QlikView

Echipa Relevance susține companiile în orice stadiu din această călătorie de la menținerea mediului QlikView la trecerea către capabilitățile Qlik Sense.

Optimizare și suport tehnic QlikView

‣ Dacă ai nevoie de suport în dezvoltarea / optimizarea aplicațiilor QlikView sau vrei să colaborăm pentru întreținerea mediului QlikVIew, îți punem la dispoziție expertiza acumulată de peste 15 ani.

Dezvoltarea analizelor și rapoartelor QlikView

‣ Indiferent de versiunea de QlikView existentă în companie, echipa noastră te poate ajuta în dezvoltarea de noi analize și rapoarte.

‣ Pentru că este un produs eficient, există avantaje în a întreține această platformă sau a dezvolta în paralel soluțiile QlikView și Qlik Sense în funcție de nevoile companiei.

QlikView sau Qlik Sense?

‣ Avem argumente PRO și CONTRA pentru trecerea de la QlikView la Qlik Sense. Analizăm ecosistemul fiecărei companii și vă consultăm în direcția potrivită pentru a extrage cele mai multe beneficii de business din datele companiei.

‣ Contactează-ne pentru a stabili o întâlnire și îți vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a lua o decizie informată.

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții