Decizii localizate

date geospațiale cu impact

Ce este?

Qlik GeoAnalytics® răspunde nevoii de identificare, verificare și afișare a reperelor geografice pentru a afla informații spațiale de importanță strategică în procesul decizional.

O soluție cu impact major pentru maparea datelor din Qlik Sense și QlikView. Utilizatorii pot adăuga cu ușurință hărți pe aplicațiile personale, cu verificare automată a datelor geolocalizate. Astfel, pot descoperi informații spațiale cruciale pentru business, pe care le pot suprapune peste diferite vizualizări pentru a afla întregul context al datelor.

GEOANALYTICS

Alege Qlik GeoAnalytics pentru:

Decizii de business localizate pentru profitabilitate crescută

‣ Multe decizii importante la nivel organizațional, cum ar fi selecția site-ului, alocarea resurselor sau timpii de livrare depind de informațiile de localizare.

‣ Hărțile oferă un context vizual care ajută utilizatorii Qlik® să ia decizii corecte, bazate pe date granulare.

Vizualizare geospațială pentru analize integrate

 

‣ Utilizatorii pot îmbogăți instantaneu variabilele de localizare precum orașe sau țări cu informații geo necesare, vizualizari geo ample, interactive și alte aspecte de cartografiere în aplicațiile Qlik®.

Înțelegere aprofundată a contextelor de business

‣ Utilizatorii pot aprofunda hărți dense în informații, care conțin milioane de puncte.

‣ Pot analiza împreună date geografice și non-geografice pentru fiecare business case, cum ar fi determinarea locațiilor potențiale de stocare, înțelegerea distribuției clienților de vânzări după codul poștal sau calcularea timpilor de livrare în lanțul de aprovizionare.

Alte beneficii

Performanță sporită

Performanță sporită prin streaming de date cartografiate pentru utilizatorii Qlik Sense® și QlikView®: pot expune relații geografice ascunse, oferind acuratețe și o aprofundare mai bună a contextului local.

Analiză automatizată a informațiilor geospațiale

Mai multă productivitate pentru echipă prin analiză automatizată a informațiilor geospațiale, integrate în platforma de BI.

Analiză în detaliu a pattern-urilor

Analiză în detaliu a pattern-urilor existente la nivel local, conectate cu alte tipuri de date relevante pentru fiecare client existent. 

Acces rapid

Acces rapid, vizualizare și analiză eficiente prin intermediul hărților pentru a descoperi noi indicii cruciale pentru decizii profitabile.

Flexibilitate în implementare:

Qlik GeoAnalytics poate fi integrată în ecosistemul de business ca soluție localizată intern, complet externalizată sau o combinație între cele două variante.

Qlik GeoAnalytics® răspunde întrebării Unde.

Descoperă ce poți face:

Qlik GeoAnalytics – Latitude and Longitude Tips

Creating a Drill-down Area Map – Qlik Sense

Troubleshooting a location lookup

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții