Construim soluții pentru 

prelucrarea, analiza și vizualizarea datelor

Pregătim informațiile relevante care clarifică contextul de business.

Punem la dispoziție pasiunea pentru date și mixul de tehnologie prin proiecte de:

Data Warehouse

Facilităm integrarea și procesarea unitară a datelor din surse variate, astfel încât să fie organizate așa cum are nevoie business-ul tău.

Business Intelligence

Soluții custom, dezvoltate pe platformele liderilor mondiali în Business Intelligence și Analytics. Îți simplificăm procesul decizional prin rapoarte clare, bine structurate și rapid de vizualizat.

Special Apps

Am dezvoltat tehnologie proprie pentru a răspunde eficient unor nevoi specifice de date : incepând de la framework-ul Data Warehouse, până la conectorii SAP, Google AdWords și Facebook.

Big Data

Ca sa lucrezi cu volumele mari de date e necesara o abordare diferita, specifica solutiilor Big Data.  Spune-ne ce dorești să obtii și îți recomandăm soluția potrivită.

Serviciile noastre, puse în valoare de oameni

Potrivim fiecare piesă din puzzle-ul companiei tale. Îți punem la dispoziție o imagine de ansamblu prin care fiecare direcție de acțiune va fi mai bine fundamentată.

Audit

Pentru a ne putea seta obiective corecte, trebuie să știm în primul rând unde ne aflăm. De aceea, ne alocăm timp pentru înțelegerea afacerii tale și evaluarea situației curente a datelor cu care vom lucra.

Implementare

Adaptăm soluțiile de BI la provocările de business cu care te confrunți, optând pentru o implementare eficientă, într-un mod de lucru agil. Astfel, prioritizăm etapele de dezvoltare și reducem pe cât posibil timpul de integrare a soluțiilor.

Training

Expertiza noastră merge mai departe de implementarea proiectului. Specialiștii noștri pot face transferul de know-how către angajații companiei tale pentru a asigura succesul fiecărui proiect în parte.

Suport

Îți stăm la dispoziție și după implementare, venind în întâmpinarea nevoilor de ajutor tehnic sau noi adaptări ale soluției cu care lucrezi. Oferim un serviciu complet pus în mișcare de profesioniști gata să fie alături de tine.

Tu și Relevance

Construim integrat soluții de Data Warehouse, Business Intelligence sau Big Data, avem un portofoliu cu aplicații proprii care susțin nevoi specifice de business și optimizăm soluții existente, deopotrivă.

Construim din experiență

+150 de companii și sute de provocări 

Intâlniri relevante

Contactează Relevance

Hai sa ne cunoastem mai bine.
Suntem deschisi sa discutam cum am putea contribui la succesul tau.

 

Termeni și condiții