DataWareHouse în stil Relevance

Înțelegem foarte bine avantajele unei soluții bune de data warehouse și nevoia clienților de a-și ordona informația pentru a controla datele.

Am folosit cei +20 ani de experiență pentru a dezvolta o soluție proprie de DWH, RLV DWH Framework cu două opțiuni disponibile, Clasic și Express.

RLV DWH Framework este un set de documente tehnice, bune practici, cod SQL, pachete SSIS, documentație și aplicație metadata, care conduc la dezvoltarea rapidă a unei soluții DWH cu următoarele caracteristici:

  • Modificările din sistemele operaționale sa se reflecte în tabelele pregatite în baza de date DWH în timp record, în funcție de versiunea folosită:

Pentru RLV DWH Framework Clasic – la maxim 3 ore de la modificarea în sursa de date;
Pentru RLV DWH Framework Express – în maxim 15 minute de la modificarea în sursa de date.

  • Scriere de cod doar prin intermediul informațiilor MetaData;
  • Supravegherea rulării proceselor sa fie raportată pe email.

RLV DWH Framework a fost gândită pentru a accelera implementarea unei soluții Data Warehouse pentru platformele bazate pe tehnologia Microsoft SQL, povestește Valentin Barbu, Data Solutions & co-founder Relevance.

Extrage automat datele din surse multiple

Principala funcționalitate integrată în produs este aceea că extrage automat datele din surse multiple și chiar le poate aduce incremental, dacă sursa de date permite acest lucru.

Mai mult, soluția RLV DWH aplică foarte rapid modificările asupra tuturor datelor ce necesită actualizare, ca urmare a unei modificări în oricare dintre sursele de date.

Așadar, prin viteză sporită și automatizare, soluția Relevance creează un context flexibil de înțelegere și utilizare a datelor, pentru ca managerii să dețină controlul informațiilor și deciziilor, în orice moment.

 

Ai nevoie de mai multe detalii sau de un demo? Contactează echipa Relevance.

 

Dă-ne un semn la salut@relevance.ro sau direct, la 0723 507 060.

Cu bine,
Echipa Relevance

📧 salut@relevance.ro
☎️ +40.723.50.70.60