hipas.infoanadolu casinobetistbetturkey girişbetebettwitch viewer bot Qlik Sense Noiembrie 2021 - noutăți la nivel de vizualizare și analiză augumentată - Relevance

Partenerul nostru, Qlik, a anunțat disponibilitatea versiunii Qlik Sense Noiembrie 2021, o versiune care aduce câteva îmbunătățiri interesante platformei de Business Intelligence. 

Notăm câteva dintre noutățile aduse la nivel de vizualizare și analiză augmentată: 

Add charts in tooltips – Pentru a avea acces la informații de context, noua versiune Qlik Sense oferă posibilitatea de a adăuga grafice suplimentare în zona de tooltips, cand plasezi cursorul deasupra unei valori de pe grafic. Asadar, pe langa imaginea de ansamblu, precum evolutia vânzărilor, poți vizualiza și o detaliere mai amănunțită, integrată în aceeași diagrama, cum ar fi topul vânzării produselor dintr-o anumită lună.

Edit master items from the property panel – O îmbunătățire mică, dar extrem de utilă vine în sprijinul dezvoltatorilor de aplicații Qlik. Pentru a optimiza cât mai bine timpul petrecut în dezvoltare, această nouă funcție permite editarea formulelor indicatorilor direct din panoul de proprietăți al unui obiect, fără a mai fi nevoie să navigăm către “Master Items” pentru a face modificările necesare. 

 Layered labelsNoua orientare oferă un control mai mare și flexibilitate prin introducerea etichetelor stratificate pentru dimensiunile dintr-un grafic. Pe lângă opțiunile anterioare (automat, orizontal și înclinat), acum putem stratifica etichetele pe axa X pentru mai multă claritate. 

Line chart label options Valorile de pe graficele cu linii, gestionate până acum automat de Qlik, devin mai ușor de controlat de tine. Din dorința de a avea acces ușor la un overview asupra graficelor, etichetele de valori ale graficului au fost îmbunătățite cu o nouă opțiune, „All”, funcție ce permite etichetelor de date să rămână întotdeauna vizibile.  

Augumented Analytics continuă să fie un punct de interes pentru Qlik, datorită puterii pe care o are asupra pregătirii datelor și analizelor relevante. Astfel, Qlik Sense Noiembrie 2021, include din nou îmbunătățiri pentru Insight Advisor. Pentru a reduce efortul și timpul de lucru, perioada de analiză utilizată de Insight Advisor poate fi personalizată independent, în funcție de nevoia fiecărui utilizator, fără ca  acesta să mai obțină  permisiuni pentru a face modificări în zona de business logic. 

În plus, pentru a optimiza controlul asupra analizelor generate automat, fără a defini reguli complexe, Insight Advisor permite utilizatorului să creeze răspunsuri personalizate pentru anumite fraze. Astfel se pot defini tipurile de grafice pe care Insight Advisor sa le genereze (de exemplu, comparație, clasare sau grupare). 

 

Ai nevoie de mai multe detalii sau de un demo? Suntem aici să discutăm. 

Poți să ne contactezi prin:

📧 salut@relevance.ro sau  ☎️ +40.723.50.70.60

Cu bine,

Echipa Relevance