Pe măsură ce platforma Qlik își continuă misiunea de a crea experiențe data-first utilizatorilor săi, funcționalitățile privind conectivitatea și productivitatea sunt constant îmbunătățite — totul pentru o soluție de business intelligence care să vă ajute să identificați rapid cele mai eficiente informații.

Printre noutățile centrale anunțate în Qlik Sense, se numără:

  • Consolidarea conectivității Qlik Sense SaaS – SAP (parte din pachetul de soluții end-to-end).
  • Capabilități sporite de catalogare a datelor în Qlik Sense SaaS: profilare a datelor, un click pentru a adăuga un nou set de date într-un spațiu, funcționalități sporite de etichetare și asociere de metadate etc.
  • Noi capabilități de augmented analytics cum ar fi grafice multiple și analize suplimentare generate de Insight Advisor în logica de business pentru o perioadă de timp definită, date narative autogenerate cu ajutorul procesării limbajelor naturale, sugestii de follow-up în soluția de chat etc.
  • Noi vizualizări posibile pentru optimizarea productivității cum ar fi capacitatea de a integra video-uri în platformă, noi formate de tabele grilă sau capacitatea de a ascunde file în funcție de condiții presetate (hidden sheets).
  • Upload de date on demand și expresii pentru a guverna master measures în platformă.
  • Un hub customizabil, pentru ca utilizatorul să controleze ce și cum vizualizează componentele principale din contul Qlik Sense.

 

Pentru a explora în profunzime noile funcționalități concentrate pe data-first experience, puteți urmări acest video explicativ: 

 

Ai nevoie de mai multe detalii sau de un demo? Contactează echipa Relevance.

 

Dă-ne un semn la salut@relevance.ro sau direct, la 0723 507 060.

Cu bine,
Echipa Relevance

📧 salut@relevance.ro
☎️ +40.723.50.70.60